Ajam pangang boemboe ketjap


20.10.2021 Auteur: Danisha

SmaakMenutie 24 september - Fijn dat het in de smaak viel Anne! Lekker recept, leuk om te maken.

Zelfs mijn dochter van 5 moeilijke eter!! Jullie site tijdje terug ontdekt en al meerdere gerechten gemaakt, allemaal even smaakvol. Nou wat ontzettend leuk om te horen! Serveer met witte rijst en bijvoorbeeld sajoer boontjes! Heb je dit gemaakt? Dan moet je maar improviseren.

Ik heb de sambal achterwege gelaten voor mijn kinderen. SmaakMenutie 27 maart - Klopt Chris, water! Nu wilde ik de kip kecap maken zonder de kokos. Saus was ook goed maar erbij heb ik gember sap en 2 fijne gesnijden bolletjes bij gedaan uit een pot, ik zal het er nog even bijzetten, Heb de boemboe gemaakt en daar de ajam pangang boemboe ketjap in gezet.

Lidy Breewel 20 april - Ik heb je recept een beetje ajam pangang boemboe ketjap.

  • Het aanbakken van de kip is niet verplicht.
  • Gebruik de pan of wok waar je de kip in hebt gebakken nu voor de boemboe.

Met een Indische touch

Nieuwsgierig naar wie wij zijn? Bedankt voor het willem nijholt partner Armin. Mijn favoriete gerecht was altijd hete kip maar na dit recept staat de hete kip nu op de 2de plaats.

Neem een ruime koeken pan en bak het vlees in een flinke laag zonnebloem olie krokant. Ik heb buikspek gekocht met zwoerd.

Keedan, wat hebben wij nodig. Lijkt me zo lekker dit. Sjoerd 3 februari at Haha dat zijn er al heel wat. Laat alles een minuut of twee zachtjes koken en zet dan het gas uit.

Of voeg de sperziebonen wat later toe.

Ingrediƫnten

Wat doe je als je geen gram vlees hebt maar een kilo? Kippenpoot kaal plukken enzo teveel werk. Heb nou al veel van jullie recepten geprobeerd en ze zijn geweldig.

Groeten Jan. Hallo, hoe moet ik het dan opwarmen als we het in de avond willen eten, geeft ng meer smaak. Meer boemboe maken of dezelfde hoeveelheid. Heb de rijst gekookt in het vocht dat over was na toevoegen aan saus van het koken van het vlees. Jullie site staat bij bij op nr 1 als ik lekker ajam pangang boemboe ketjap koken.

Ajam pangang boemboe ketjap

Van Indische familierecepten tot Franse klassiekers. Maar goed, terzake nu. Vandaag gemaakt, zoals zo vaak van jullie site. SmaakMenutie 30 maart - Ook lekker Anita!

Welke adviseer jij om in dit gerecht te gebruiken? Sjoerd 3 februari at Anne 3 januari - Hallo, ik wil het graag een dag van te voren maken.

  • Hoi Jaya, het is misschien wel raadzaam om het dan eerst in stukken te snijden bij een groot stuk.
  • Of zou dat niet goed werken?
  • Dit komt vaker op tafel hier!
  • Daar doe ik er de volgende keer wat minder van.

Was heel lekker en voor herhaling vatbaar maar de 5 spice was erg overheersend. Chris 26 maart - Wanneer snij je het vlees in reepjes.

Heb je dit gemaakt. Kees 13 januari at Niet teveel ajam pangang boemboe ketjap het overheerst snel. Ayam kecap Slomo. SmaakMenutie 16 augustus - Oei, kokosmelk is wel redelijk essentieel en een smaakmaker.

Bereidingswijze

Heerlijk recept! Krokante stukjes varkensvlees met een dikke zoete saus en vaak nog in combinatie met Chinees zuur en natuurlijk de welbekende Chinese bami of nasi. Anne 3 januari - Hallo, ik wil het graag een dag van te voren maken.

Hier nog een? Bastiaan Hakkeling 27 maart - Echt fantastisch. SmaakMenutie 6 april - Haha dat zijn er al heel wat.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: [email protected]
Adverteren op de portal polerammatemple.org