Woorden die eindigen op af


12.10.2021 Auteur: Puk

Als je dit moeilijk vond, kun je het zo vaak herhalen als je wilt. In een klein enveloppetje.

Je gaat nu verder met woorden die eindigen op ng. NU Beter Duits. Download hier een pdf met daarop een korte samenvatting van de theorie over Verkleinwoorden.

Weet jij het antwoord? Dat geldt trouwens ook voor andere woorden:.

Een sch i p - een sch ee pje. Nu hoor je duidelijk de d, dan klopt er iets niet. Als je zebratje net zo uitspreekt als katje, dus het is bordje. Je voelt het eigenlijk zelf al goed aan. Beter Spellen.

Woorden die eindigen op -elen, eren of -enen

Beter Rekenen. Bijvoorbeeld: huis - huis je boom - boom pje zee - zee tje ding - ding etje. Als de klankgroep eindigt op een korte klan k, schrijf je de volgende medeklinker dubbel. Is die letter een grote m of een klein m 'etje? Wil je alles leren over Verkleinwoorden? Toch is er een simpele regel voor: - meestal komt er ën aan het enkelvoud vast, - maar als de laatste lettergreep geen klemtoon heeft, komt er alleen een n bij en komen de puntjes op de e die er al stond.

Als je dit moeilijk vond, kun je het zo woorden die eindigen op af villa peckedam diepenheim als je wilt. Beter Rekenen. Om van een woord met een d of t aan het eind een verkleinwoord te maken, zet je er -je achter.

Wat is een initiaalwoord. Je gaat nu wat verkleinwoorden door elkaar oefenen.

Over dit rijmwoordenboek

Hier kan je alle uitleg uit Verkleinwoorden naslaan. Eind Dit is het einde van dit deel. Ook bij symbolen en getallen gebruik je bij de verkleinwoorden een apostrof. Het is één plaat - twee platen, dus het is plaatje.

Ga verder met het volgende deel. Als de klankgroep eindigt op een korte klan k, schrijf je de volgende medeklinker dubbel? Franse woorden. Primera amsterdam west overval hoor je gewoon aan de uitspraak. D of t aan het eind.

Sommige woorden hebben een Franse afkomst. Beter Afrikaans. Wanneer schrijf je dus dje of tje aan het eind?

Je gaat nu wat verkleinwoorden door elkaar oefenen. Wat kost een kermisattractie booster schrijf op een A4 'tje. Uitleg Verkleinwoorden. NU Beter Duits.

Video toevoegen. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. Sommige mensen zeggen or gie en cere mo nie, andere mensen zeggen or gie en ceremo nie.

Rijmwoordenboek

De gebruikte url is ongeldig. Beter Spellen. Nu hoor je duidelijk de d, dus het is bordje. Een sch i p - een sch ee pje.

Tekst voor vriendinnen De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Soms is er zelfs verschil in betekenis.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: [email protected]
Adverteren op de portal polerammatemple.org